Julkaistu 4 kommenttia

Tervetuloa Kirjaputiikkiin!

Kirjaputiikin verkkokauppa on toiminut elokuusta saakka täällä netitia.com -domainin alaisuudessa. Netitia on aikaisemmin ollut verkkohakua käsitellyt blogini, joka on samalla lakannut olemasta. Teknisesti Kirjaputiikin verkkokauppa toimii nyt WooCommerce-alustalla aiemman Prestashopin asemesta. Näin on parannettu helppokäyttöisyyttä, luotettavuutta ja parempaa päivitettävyyttä.

Kirjaputiikin varastossa olevat kirjat, lehdet ja muut tuotteet on nyt tallennettu uuteen verkkokauppan sekä aiempia tuotekuvauksia muutettu samalla yksinkertaisemmiksi. Tässä yhteydessä esille on myös laitettu uuden kaupan avajaistarjouksia sopuhintaan. Perusperiaatteena Kirjaputiikissa säilyy edelleen, että kaikista tuotteista näkyy välittömästi koko hinta. Mitään sen päälle tulevia toimitusmaksuja tai postikuluja ei peritä.

4 ajatusta kohteelle “Tervetuloa Kirjaputiikkiin!

 1. Yritin rekisteröityä asiakkaaksi mutta en onnistunut kun salasana-linkkiä ei näkynyt sähköpostiosoitteessani .

  ….

  Ystävällisin terveisin
  Eero Lehtipuu

  1. WooCommercen viimeisin päivitys oli jostain syystä asettanut verkkokaupalle virheellisen sähköpostiosoitteen, josta lähetettyjä viestejä ei operaattoori ymmärtänyt. Nyt olen korjannut tämän asetuksen. Toivottavasti posti tämän jälkeen alkaa tulla perille. Rekisteröityminen sinänsä oli kauppaan kyllä noteerattu.

   Viestin ohessa olleeseen tarjoukseesi olenkin vastannut jo aiemmin sähköpostissa.

 2. Hei, ottaako Kirjaputiikki sukuselvityksiä myytäväksi? Isäni on tehnyt sukuselvityksen Satakuntalaisia talonpoikaissukuja (kovakantinen) ja niitä olisi ylimääräisiä.

  1. Mahdollisesti! Asia ja aihe on kiinnostava. Olen lähettänyt sinulle henkilökohtaisen viestin erikseen sähköpostilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *